Как да разпознаем изкуствената от фашливашата кожа при обувките ?

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/obuvalnik13-1-1.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/obuvalnik13-1-1.jpg’ title=’Obuvalnik’]

Всички ние искаме да имаме красиви и най-вече качествени обувки, които да ни служат вярно, дълго време. Независимо дали става дума за елегантни обувки, като дамски [highlight style=’peach’]боти[/highlight] или нещо по-удобно, като маратонки или кецове, качеството е от особено значение.

Разбира се, за да имат едни обувки дълъг живот, най-важното е те да бъдат изработени от естествени материали, а най-добре е да  бъдат от естествена кожа, съветват експертите от Obuvalnik. Възниква, обаче въпроса как да разпознаем истинската от изкуствената кожа на обувките. Живеем в свят, в който технологиите напредват всеки ден и днес е лесно да фалшифицираш нещо толкова естествено, като кожата. Не, че има нещо лошо в изкуствената кожа, но както добре знаем естествена е двойно, че даже и тройно по-скъпа и издържа далеч по-дълго време.

Има един много лесен трик, по който може лесно и бързо да познаете дали дадени обувки наистина са кожени! Няма значение дали това са [highlight style=’buff’]маратонки[/highlight], дамски боти или кецове, за да се убедите, че наистина са кожени и не давате парите си за много добра имитация трябва само… да ги помиришете! Кожата има специфична миризма,дори след като е обработена, за да се превърне в обувка. Най-просто обяснено, обувката трябва да Ви мирише не на гума, а на кожа. Вярно, може да изглеждате малко странно, докато душите обувките в магазина, но никой не желае да хвърля парите си на вятъра, нали така?