Как да изберем подвижна вратичка за домашен любимец?

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/interiorni-vrati-sofiya-borman-komers.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/interiorni-vrati-sofiya-borman-komers.jpg’ title=’Борман Комерс’]

Как да изберем подвижна вратичка за домашен любимец?

Много семейства имаt домашен любимец, който обича да излиза и е много неприятно да отваряте и затваряте непрекъснато голямата врата, за да излезе. Магазините за [highlight style=’cream’]врати в София[/highlight] предлагат всякакви варианти на тези т. нар. клапи за домашни любимци. Но първо да научим нещо повече за тях.

Каква е целта на вратата за домашен любимец?

Тези врати са монтирани в съществуваща врата или стена, за да се даде възможност на домашния любимец за влизане и излизане в дома, без да се налага да се занимава човека с тази дейност. Те трябва да са запечатани, когато не се използват или в идеалния случай трябва да се даде възможност само на вашия домашен любимец да влиза и излиза и да се блокира за други животни да влизат през един и същ отвор.

Какви качества трябва да притежава тази врата?

Тя трябва първо и преди всичко да бъде безопасна. Тя не трябва да бъде опасна и да навреди на животното, ако се случи да заседне. Трябва да е направена така, че да не пропуска влага или вода, както и студен въздух при екстремни метеорологични условия. В идеалния случай, вратата трябва да има някаква система за електронно разпознаване, който идентифицира вашето животно като минава през нея и след това да затваря входа, така се предотвратява влизането на други квартални домашни любимци и бездомни кучета в дома.

Що за врати са подходящи за домашни любимци?

Има много различни видове врати за домашни любимци, които се предлагат във всички видове размери за всички видове домашни любимци. Вие ще трябва да намерите подходящата за вашия любимец. На [highlight style=’salmon’]интериорни врати София[/highlight] рядко се слагат подобни клапи споделя БОРМАН.