И тези ли ще са като всички останали?! Създадоха партия на обикновените граждани!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/partiq.png’ bigimage=” title=’Image’]

Българско национално обединение е на обикновения гражданин, на народа. Това е нито лява, нито дясна, а по-скоро центристка партия. Всеки, който иска да се включи в БНО, може да се свърже с нас чрез сайта ни. Така кратко и ясно Георги Георгиев описа новата партия, която се появи тези дни и предизвика силен интерес сред младите.

Обединението привлича внимание с безкористните си цели, насочени изцяло към обикновените хора. Именно от такива личности е създадена и партията, като самият председател признава, че няма опит в политиката или ораторски умения, но има сърце и душа.

А точно от това има нужда България. От нови лица, но най-вече – от нов дух.

„Защото нови лица виждахме много. И Бойко беше ново лице. И Симеон Сакскобургготски. Но промяна не видяхме“, клати глава Георги Георгиев.

Самият той не се вижда като депутат в Народното събрание един ден, с което още веднъж доказва, че няма апетити към властта.

„На мен просто ми писна. Писна ми да ни ограбват вече повече от 20 години“, възмущава се председателят на БНО, който дерзае за промяна на статуквото и край на грабежа, продължил 24 години. Георгиев дойде сам на пресконференцията именно за да покаже, че тяхната идея няма водачи.

„Стига сме чакали да дойде месията, пастирът, който ще ни поведе. Ние, младите хора, сами трябва да си помогнем и да направим промените“, подчертава един от заложените приоритети в БНО Георги Георгиев.

Източник:hotarena.net