Гнусно! Слави Трифонов бил страшно немърлив! Не си сменя четката за зъби от суеверие!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/slavi6.jpg’ bigimage=” title=’Image’]

Суеверия тресат Слави Трифонов. Шоуменът сподели, че не смее да си смени четката за зъби от страх, че няма да е достатъчно забавен на екран, научи HotArena.net.

Дългият открай време си признава, че е истински фаталист. И тринайсетата година на шоуто си буквално изкарал на нокти.

Тези дни Слави отбеляза 13-я рожден ден на предаването и реши да мине доста тънко. Вместо очакваните телевизори и плазми, той изненада гостите си с таблети.

Някои от по-възрастните реагираха с известно недоволство, но Дългия бе решил, че това е най-добрия начин да бъде в крак с времето. При това гостите в студиото му бяха наистина изненадани от подаръците.

Този път Трифонов се бе приготвил отрано и изненада публиката с подаръците. Самият Слави призна, че около рождения му ден интересът на шоуто става твърде голям, затова тази година е решил да сюрпризира зрителите си месец по-рано.

Освен с таблетите Слави изненада публиката и с неочаквани признания. Той разкри, че е изключително суеверен, къпе се в точно определен час, излиза с десен крак винаги напред и връща дори хавлията си, ако не е сложена по точно определен начин.

„Тази проклета 13-а година изкарах на нокти“, споделя учиндолецът. И признава, че е щастлив, че тя вече е зад гърба му.

„Ако си сменя четката за зъби, се притеснявам половин месец, че няма да бъда забавен и усмихнат пред публиката вечерта“, разкри още Трифонов.

„Като дойде отпуската и почивните дни се чудя какво да правя, така съм свикнал с ритъма“, призна си още Слави. Един от продуцентите му определи маниите му като тези на футболистите, пише „Всеки ден“.

Източник:hotarena.net