Дограмата с най-добро съотношение между цена и качество

Ако сте в процес на избор на дограма за прозорци или врати от пвц, искам да ви представя едно решение, което представлява перфектното съотношение между цена и качество. Профилите са дело на компанията VEKA – Германия.

Това е един от най-големите производители в световен мащаб. Говорим за дългогодишни традиции, които датират от 1969. Към днешна дата се произвежда в 12 страни, а страните с представителства са над 40.

Продуктовата линия SOFTLINE, част от системата PVC-U изглежда много добре, разполага с ниски съпътстващи разходи за поддръжка и предоставя енергийна ефективност на ниво.

Алумин дизайн ООД е представител, чрез който може да се сдобиете с:

SOFTLINE 70

Тук тази немска дограма ще е с пет камери. Профилът е широк 70 милиметра. Стъклопакетите, които може да се поставят на него са между 24 и 32 милиметра. Оборудвана е с висококачествени екструдирани уплътнения, което осигуряват дълготрайност на сглобката.

SOFTLINE 80

Тук може да се сдобиете с прозорци или врати с ширина на профила от 82 милиметра. Системата е шесткамерна и предлага много добра изолация, без да променя съотношението цена/качество кой знае колко. Стъклопакетът може да е между 32 и 44 милиметра. Отново имаме същото уплътнение, което допринася и за изолацията на шум и топлина.

Този вариант е идеален за вас, ако търсите добър външен вид, чувствително повишаване на енергийната ефективност и стойността на имота, без да правите мащабни инвестиции. Получавате продукт от доказал се производител, изпълнен перфектно от Алумин дизайн ООД.

Вашият коментар