Bet365 вече има лиценз за България!

Bet365 вече има лиценз за България!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/06/bet365-bylgariya.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/06/bet365-bylgariya.jpg’ title=’BET365 България’]

Дълго време мнозина фенове на [highlight style=’yellow’]Bet365 България[/highlight] имаха проблем с достъпването на сайта на букмейкъра. За тази цел изцяло се използваха алтернативни линкове. Причината за това огромно неудобство беше наложената рестрикция от Държавната Комисия по хазарта по отношение дейността на компанията заради наличие на неуредени правни отношения.

За щастие букмейкърът Bet365 вече има издаден законен лиценз за легална дейност на територията на страната, след като минаха делата срещу ДКХ. След огласяване на решението на Софийския административен съд, от ДКХ не обжалваха и лицензът на Бет365 е реален. Можете безпроблемно да се регистрирате и да използвате максимално ефективно всички функционалности на официалния им сайт. Важно е да се знае,че няма никакви затруднения при достъпването до мобилната версия на сайта, както и достъпа до промоциите и бонусите за Bet365 е безпроблемен. Можете да играете без притеснения и затруднения.

Bet365 след получаването на лиценза за страната

Наложи се Бет365 да закрие всички акаунти на българските играчи. Не се притеснявайте за паричните средства! Те ще бъдат напълно възстановени с разплащателните методи, които са били използвани при депозирането им. Важно е да се знае, че ще бъдат изплатени единствено сумите, които са се намирали  в акаунтите на феновете или тези от успешно приключили срещи.

Официалния сайт Bet365 функционира и се отваря без затруднения, като ако искате да залагате или да играете в него, трябва да си направите съвсем нова регистрация.

В случай, че доставчика ви все още не е отстранил блокировката на официалния букмейкърски сайт, все още можете да използвате някой от работещите алтернативни линкове.

Дадения лиценз на Бет365 за България за момента важи само за спортните залози. Все още има ограничения за  Казино, Покер и Вегас. Лицензът за тях се очаква да бъде факт в най скоро време.

Бонусът от 100 лева за нови фенове на Бет365 е отново актуален, като освен този бонус, на разположение са и всички останали бонуси за лоялните играчи.

На 8.06.2016г. ДКХ издаде официалният лиценз на Бет365, след като решението за първоначалното отнемане бе оспорено в Софийския административен съд. От ДКХ не посмяха да обжалват решението и публикуваха информацията за лиценза на Бет365 в своя сайт.

Въпреки наличния офицален лиценз на Бет365 за страната, възможно е все още да има затруднения с  достъпа до сайта. Това касае мнозина от феновете, които се намират на чужда територия. Те могат да достъпват сайта на Бет365, като използват алтернативен линк, който позволява безпроблемно осъществяване на спортни залози за всички спортове. Това всъщност е така наречен огледален сайт, който е предоставен и поддържан от компанията Bet365. Той е буквално копие на Bet365.com, но се достъпва през друг адрес.Това е един вид нелегален вход в сайта на Bet365. Цялата функционалност е напълно идентична с тази на официалния сайт на букмейкъра.

Вече имате законното право да влизате и да залагате на любимите си спортни двубои и няма да имате да бъдете филтрирани от интернет доставчиците на територията на страната. Ще можете да ползвате всички предлагани екстри и функции на Бет365, въпреки, че ще достъпвате през друг линк.