Ще се изненадате колко мръсни са нещата, които използвате всеки ден

Микробите са навсякъде. Нуждаете се от пари от банкомат? Тези бутони са покрити с мизерия. А обществените тоалетни? Дори не започвайте. Според проучване от 2012 г., 75 процента от дръжките на мивката на работните места в страната имат високи нива на замърсяване. Разбира се, не можете да обикаляте около  всичко. Но можете да се грижите за микробите в собствения си дом, споделят от istinskiistorii.com.

  1. Вашата клавиатура

Вероятно пишете на компютъра си всеки ден, така че не е чудно, че е пълна с бактерии. Така че, не забравяйте да премахнете всякаква мръсотия, която се крие между бутоните ви с компютърен прах, и да осигурявате на клавиатурата си ежедневно почистване с алкохол, като се уверите, че не прекалявате с мокренето на кърпата.

  1. Вашите пръстени

Основната цел на вашия сватбен пръстен е да служи като символ на вашия ангажимент към вашия съпруг. Но също така е и място за размножаване на някои опасни бактерии. За щастие, просто пускането на тези пръстени в смес от гореща вода и антибактериален сапун може да помогне за намаляване на бактериалното присъствие.

  1. Вашата чаша за кафе

Приблизително 20% от чашите за кафе имат фекални бактерии и става по-лошо: количеството, което те носят, може да нарасне значително, ако ги изплаквате само вместо да ги почиствате.

За да предотвратите растежа на бактериите, поставете чашата си в съдомиялната машина или я измийте с гореща вода с антибактериален сапунен сапун с помощта на четка, която наскоро е дезинфектирана.