Прането вече не е това, което беше

Както е посочено, преди преди сто години трябва да се използва сериозна сила, сега можете да се чувствате късмети, които са хвърлили дрехите в една машина и ги вадим чисти. Ето няколко трика, които ще улеснят ви при прането.

Перете по-често

Ако сте свикнали да събирате прането си цяла седмица, за да го направите, опитайте да разпределите зададената цена през седмицата (напр. В понеделник, четвъртък във вторник).

Или, ако ви се струва, че не се свържете да прегледате, опитайте да го правите преди два пъти.

Направете отделни зареждания за всеки човек

Една от по-големите части на прането е да се разделят на изправени дрехи, когато се изважда от сушилнята. Който е предназначен за работа и пускане на дребно в един човек.

Използвайте различни кошове за пране за бели и за цветни дрехи

Ужасно е да извадите от пералнята всички дрехи с променен цвят. Едно просто решение е да се съберат три- или четири-коша за сортиране на прането и се хвърлят дрехите в подходящия контейнер.

Поставете чорапите в торбички.

Ако всеки път не се налага чорапите на влезне и излезете от самия един брой, поглезете се с малко мрежови торбички. Те ще променят живота ви (поне когато става въпрос за пране). Идеята е всеки човек да сложи чорапите си в мрежата торбичка, да я закопчае и да я хвърли в прането. Ако торбичките излязат от сушилнята, чорапите, са заедно и са готови да бъдат върнати на законния им собственик.