От модния подиум: Роклята не е табу през зимата!

Някои от нас просто не си падат по панталоните.. Обичаме повея и лекота на роклята за всеки повод, ден или нощ. Но какво трябва да правим, когато времето стане студено !? Не се притеснявайте – гениалните звезди на модата и модните блогъри откриват перфектен начини да включат роклите в зимните си гардероби от години.

  1. С блуза с дълъг ръкав

Сукманите са толкова шик и класика сами по себе си. Те се съчетават чудесно с поло блузите. Съвършенство, подходящо за студено време. Прибавете изчистени аксесоари като ботуши и структурирана чанта.

  1. С черни чорапогащи

Макар че това може да е най-очевидният трик, който вероятно сте познавали, тъй както майка ви би подходила за вашата рокля с чорапогащи в детската градина, подходящите съвети за оформяне могат да направят външния вид от елементарен до стилен. Уверете се, че подгъва на роклята е или мини-рокля или миди-рокля. Всяка друга дължина ще изглежда обемиста и неудобна. Най-лесният начин да изглеждате чудесно в чорапогащи е да се подходи изцяло в черно, за класически вид. Но ако искате да се отклоните от черния цвят, уверете се, че цветовете са наистина  зимни (няма ярки или неони) и че в горната половина има малко черно, което съответства на чорапогащите.

  1. Под пуловер

Спокойно можете да облечете пуловер върху роклята, чифт ботуши и имате идеалното зимно облекло за кафе с приятели или пазаруване.

  1. Съчетайте миди роклята с дълго палто

Най-добрата част за дрехата на миди роклята-пуловер е, че сте буквално увити във вълна отгоре надолу. Това е като да напуснеш къщата с най-уютното си одеяло! Дългото палто или якето отгоре добавя още един слой топлина, а съчетаването с обувките на ток оформя идеално цялото облекло споделя опита си NaPodiuma.com

  1. С ботуши над коляното

Любимите ви обувки за студено време също са трик за използване на роклята през зимата. Носете рокля, която стига точно над горната част на ботуша, а отгоре сложете яке или палто, които са с еднаква дължина (и цвят!)