Никъде няма толкова много микроби, колкото в тези предмети

Оказва се, че много от нещата, които се използват в ежедневието, са носители на количеството микроби. Тази информация е определена така, че да се наложи сериозно за хигиената около вас.

Кухненска кърпа

Кухненската кърпа задържа масла, мазнини и бактерии, които се причиняват и неприятни миризми, ако не съм прегледана често. След като сте използвали и пуснете вода, оставете го да се освободи и използва. Можете да прегледате кухненските кърпи в пералната машина на всеки няколко дена на най-горната програма, отделно от останалото пране. Не позволявайте на дрехите да се перат заедно с кухненските кърпи.

Четки за грим

Четвърти ви, гъбите и апликаторите са носители на хиляди вредни микроби. За да избегнете инфекция или дразнене на кожата, препоръчвайте да минете с четка в тоалетна вода след всяка седмица или веднъж седмично.

Сутиенът

Може да се покаже красиво, но заради потта и маслото от кожата се оцветят чудесна среда за разместване на всякакви бактерии, особено когато ги носите всеки ден. Въпреки това, че се увеличава от бактерии, установени в сутрин, не се начисляват, но всички пакети не трябва да изключват обриви, неприятни миризми и инфекции. Повечето експерти препоръчват предишното пребиваване на всеки два до три години, което може да се окаже прекалено, когато се има предвид, че трябва да се премине към въздух. Най-добре е да се запасите с повече бройки, така че винаги да имате чист под ръка.

Волан

Вашият волан е по-мръсен от обществена тоалетна. Върху него са открити около 700 бактерии на квадратен инч – почти девет пъти повече от това, което се намира на седалките на обществените тоалетни. Сега помислите, че воланът е ето първо, който се налага, когато се наложи, и когато много от тях се възложат, наложат грима или се прибегне до края на времето. За да сте сигурни, че не управлявате автомобила в мига, в автомобила пакет с почивка и ревизия ще бъдете воден, както и скоростта на лоста, радио бутоните и дръжките.