На Козирогът очите му все шарят

Според астролозите, много често представителите на определени знаци имат почти еднаква съдба.

Стрелците често стават популярни

Изследванията, проведени от  Cartoon Network установиха, че хората от зодия Стрелец са два пъти по-склонни да станат известни.

Лъвовете са най-трудните шофьори

Според информация, при проучване сред 100 000 от потребителите е установено, че Лъвовете най-често са глобявани за превишена скорост.

На Козирозите очите им непрекъснато шарят

От всички астрологични знаци, Козирозите имат най -много профили на уебсайта, направен за извънбрачни връзки. Така се свързват с повече хора.

Най-голям брой милиардери са от зодия Овен

Анализът на  списъка на Forbes  от милиардери установи, че повечето от хората в него са зодия Овен. Знакът е известен със своята решителност.

Световните лидери са най-често Скорпиони

Анализът на данните от Vocativ установи, че повече световни лидери са от зодия Скорпион- цели 22 лидери. Скорпионите са известни със своята независимост и амбиция.

Най-добрите спортисти са често от зодия Водолей

Един анализ на най-добрите спортисти установява, че повечето са от знака на Водолея- 22%. Следващият най-често срещан знак е Рак, който е 12%.

Серийните убийци обикновено са от два зодиакални знака

Преминавайки през списъка на най-известните американски серийни убийци, над всички останали се открояват два знака: Риби и Близнаци. Рибите са известни с това, че са самотници, а Близнаци са известни със своя чар.